Kalendariet

Här framgår viktiga datum för vårt verksamhetsår.
Tänk på att det är den enskilde medlemmens ansvar att hålla sig informerad om dessa moment och vad de innebär.
Se även info på hemsidans bildspel eller vår Facebooksida.

Mars 2023

April 2023

 • 22 april – Vårens arbetsdag i hamnen kl 09:00

Vi lägger i bommarna för säsongen, underhåller träbryggorna, krattar, klipper gräs och gör vår båthamn snygg inför båtsäsongen.

Det är alltid den registrerade ägaren av båtplatsen som är skyldig att närvara eller ansvarar för att exempelvis andrahandshyraren närvarar.

 • 24 aprilBåtplatsbytardag kl 19:00 i hamnen
 • Interna platsbyten sker,  och även tilldelning av båtplatser till nya medlemmar. För att kunna delta i platsbytet krävs att man är medlem, dvs har betalat in medlemslån och årsavgift samt har ett underskrivet avtal med klubben.

  • 26 april – Årsmöte kl 19:00 i hamnen

  Kom och hör på vad som händer i klubben, välj din nya styrelse och träffa andra medlemmar.

 • 30 april – Sista datum då medlemsavgiften ska vara båtklubben tillhanda. Det är alltid ägaren av båtplatsen som är skyldig att betala medlemskapet. Om det finns pågående försäljningsärenden skall avgiften betalas av den ”gamla” medlemmen, och sedan är det upp till den gamla medlemmen att komma överens med den nya ägaren om eventuell ersättning för denna avgift. Betalas ej köavgiften i tid mister man sin plats i kön. För medlemsavgifter som ej betalas i tid påläggs en dröjsmålsavgift.
 • Juli 2023

  • juli – Sommarens arbetsdag i båthamnen kl 10:00

  Vi samlas i hamnen för att röja hamnbassängen på sjögräs och näckrosblad. OBS! Respektive båtplatsinnehavare ansvarar själv för att röja sin båtplats från bryggan ut till mitten av hamnbassängen fri från näckrosor, sjögräs m.m.

  Oktober 2023

  • oktober – Höstens arbetsdag i hamnen kl 09:00

  Vi tar upp bommarna för säsongen och ställer i ordning båthamnen för vintern.

  Det är alltid den registrerade ägaren av båtplatsen som är skyldig att närvara eller ansvarar för att exempelvis andrahandshyraren närvarar.