Styrelsen

Ordförande

Erik Hörberg

info@ekangensbatklubb.se

Jag bor på Soldanevägen med min fru och döttrar. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen och framför allt på sjön. Innan flytten till Ekängen 2010 blev det mest segling i Stockholms skärgård, men har nu övergått till öppen motorbåt på Roxen eller vid kusten. ”Det finns ingen dåligt båtväder – bara dåliga båtkläder…”!

Kassör

Peter Stäke

Kassör från och med årsmötet 2018. Relativt nyinflyttad på Bärstadskogsvägen, men tomten i familjens ägo sedan 1960. Delar min tid mellan trädgård, bygge, båt och klubba.

Sekreterare

Maria Letsjö

Jag och min familj är relativt nyinflyttade till Ekängen. Mitt båtliv har historiskt utspelat sig i Roslagens ytterskärgård (med utgångspunkt från Rådmansö). Nu ser jag fram emot att medelst båt besöka Bergs slussar för glass och bad, fiska med barnen och inte minst – lära mig slussa.

Hamnfogde

Jan Schröder

Bor på Salladsvägen tillsammans med hustru och en hemmaboende son sedan tio år tillbaka, medlem i båtklubben sedan några år och har en svart rib, en behändig liten båt.

Hamnfogde

Mathias Olofsson

Boende på Morotsvägen sedan 2010. Nuvarande båt är en Ryds 515 GTX som gärna tas på en tur med sambo, barn och hund

Medlemsansvarig

Jonny Lindau

Bor på Tomatvägen med hustru, en son och en dotter. Åker Flipper 470GT när jag är på Roxen, fast inte så ofta som jag skulle vilja.

Båtplatsansvarig

Magnus Ericsson

batplats@ekangensbatklubb.se

Boendes i Ekängen sedan -2016 och medlem i EBK sedan 2018. Tidigare Atlantseglare som anser att även det enkla båtlivet har sin charm. Kör idag en HR 480sc.