Styrelsen

 


Erik Hörberg
Ordförande
info@ekangensbatklubb.se

Jag bor på Soldanevägen med min fru och döttrar. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen och framför allt på sjön. Innan flytten till Ekängen 2010 blev det mest segling i Stockholms skärgård, men har nu övergått till öppen motorbåt på Roxen eller vid kusten.
”Det finns ingen dåligt båtväder – bara dåliga båtkläder…”!
Peter Stäke
Kassör

Ny kassör från och med årsmötet 2018. Nyinflyttad på Bärstadskogsvägen, men tomten i familjens ägo sedan 1960. Delar min tid mellan trädgård, bygge, båt och klubba.
johannes Johannes Söderberg
Sekreterare

Jag har bott i Ekängen sedan 1999 med min familj och är till vardags tv-producent och tv-fotograf på SVT för SVT:s livsåskådningsprogram. Jag åker gärna båt, men gillar även att åka och köra tåg i olika former.
  Jonny Lindau
Ledamot
Bor på Tomatvägen med hustru, en son och en dotter. Åker Flipper 470GT när jag är på Roxen, fast inte så ofta som jag skulle vilja.
  Magnus Ericsson 
Ledamot 
batplats@ekangensbatklubb.se

Relativt nyinflyttad Ekängsbo som tidigare haft båten i Vaxholm och Loftahammar innan jag -2018 blev medlem i EBK. Tidigare Atlantseglare som anser att även det enkla båtlivet har sin charm.
Jan Schröder
Hamnfogde


Jag bor på Salladsvägen tillsammans med hustrun och en hemmaboende son sedan tio år tillbaka, medlem i båtklubben sedan några år och har en svart ribb, en behändig liten båt.

Fredrik Backlund
Hamnfogde


Jag tycker om att vara ute i naturen, både i skogen och på vattnet. På somrarna brukar jag fiska i en insjö utanför Gränna, och segla  med min bror i Västerviks skärgård. Nu har jag nyligen blivit motorbåtsägare och ser fram emot att prova på bad och fiske i Roxen!