Styrelsen

Ordförande

Erik Hörberg

info@ekangensbatklubb.se

Jag bor på Soldanevägen med min fru och döttrar. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen och framför allt på sjön. Innan flytten till Ekängen 2010 blev det mest segling i Stockholms skärgård, men har nu övergått till öppen motorbåt på Roxen eller vid kusten. ”Det finns ingen dåligt båtväder – bara dåliga båtkläder…”!

Kassör

Peter Stäke

Kassör från och med årsmötet 2018. Relativt nyinflyttad på Bärstadskogsvägen, men tomten i familjens ägo sedan 1960. Delar min tid mellan trädgård, bygge, båt och klubba.

Sekreterare

Johannes Söderberg

Jag har bott i Ekängen sedan 1999 med min familj och är till vardags tv-producent och tv-fotograf på SVT för SVT:s livsåskådningsprogram. Jag åker gärna båt, men gillar även att åka och köra tåg i olika former.

Hamnfogde

Jan Schröder

Bor på Salladsvägen tillsammans med hustru och en hemmaboende son sedan tio år tillbaka, medlem i båtklubben sedan några år och har en svart rib, en behändig liten båt.

Hamnfogde

Vakant

Väljs på årsmötet -21

Medlemsansvarig

Jonny Lindau

Bor på Tomatvägen med hustru, en son och en dotter. Åker Flipper 470GT när jag är på Roxen, fast inte så ofta som jag skulle vilja.

Båtplatsansvarig

Magnus Ericsson

batplats@ekangensbatklubb.se

Boendes i Ekängen sedan -2016 och medlem i EBK sedan 2018. Tidigare Atlantseglare som anser att även det enkla båtlivet har sin charm. Kör idag en HR 480sc.